Wat ik zag was ontnuchterend -
Een inleiding door Uitgeverij Van Halewyck (PDF)


Reacties van lezers :
Vele OVLD politiekers uit het antwerpse kennende beb ik steeds het gevoel gehad dat de OVLD uit twee groepen bestond,OVLD uit het gentse en OVLD uit rest van vlaanderen.Nu reeds 7 jaren in het buitenland wonende kan ik uw boek niet meer kopen of lezen,toch zou ik het graag eens lezen.
Datum 07-12-2011  17:07 - schroven louis
Meneer Goovaerts, ik las uw boek en ben verrast + gedegouteerd. Verrast over uw openheid, openhartigheid en vlotte schrijfstijl, gedegouteerd door de politiek en de mensen die boven onze hoofden beslissen. Eye-opener, waarvoor mijn oprechte dank!!
Datum 16-11-2011  00:13 - Kevin Werbrouck
TnCE8Z vqvdrbttvmsa, [url=http://mjcdhkxzgdge.com/]mjcdhkxzgdge[/url], [link=http://capluvkwbzct.com/]capluvkwbzct[/link], http://qkbcaryyijjp.com/
Datum 09-11-2011  06:57 - mawlzswrju
Het boek is nog steeds te koop, ikzelf heb het mij pas een tweetal weken geleden aangeschaft bij Standaard boekhandel voor de zachte prijs van 5 €.
Interessant boek, nu ben ik nog meer gedegouteerd door de politiek...
Datum 12-10-2011  21:04 - Jan Gerlo
Beste Mr. Goovaerts, heb u boek nog niet gelezen, wel uw samenvatting. Zeer moedig, zeker als advocaat.
Zodra ik tijd vind, ga ik het zeker lezen, als ik het nog ergens kan krijgen.
Soms heb ik de indruk (steeds meer démarches) dat onze advocaat (VLD) ons het zwijgen oplegt, ten gunste van een tegenpartij (waarbij zijn ex-assistent).
Maar hoe kan je nog sterker staan dan je eigen advocaat ? Dit is zo'n sterke loge met vriendjes everywhere...Alles kunnen ze afdwingen.
Heeft u tips ? Kan me voorstellen dat Ward Beysen zich hopeloos moet gevoeld hebben...
Alle hulp is welkom, maar vrees dat onze procedure (nu al 65000 euro) dan helemaal onbetaalbaar wordt...
Alvast bedankt voor uw reactie.
Gegroet.
Gert
Datum 12-10-2011  20:31 - gert janssens
Geachte Heer Goovaerts,

Eerst en vooral proficiat met Uw boek. Ik heb het nu al drie keer gelezen en ben meer en meer ontnuchterd. De conclusie van Uw boek is het feit dat Verhofstadt achter de tralies moet en De Gucht en De Wael minstens een straf met uitstel moeten krijgen. Hoe meer ik Uw boek lees hoe meer ik die mensen haat. Als ik de kans krijg geef ik Uw boek aan iedereen door. Ik vind het erg dat zo weinig mensen hiervan op de hoogte zijn. Meer dan een jaar geleden heb ik zelfs een mail naar Luc Van der Kelen gestuurd omdat ik wist dat hij liberaal, vrijzinnig en vrijmetselaar was en goede vriend van Verhofstadt. Nu begrijp ik waarom hij Bart de Wever in diskrediet probeert te brengen. Ik dacht dat hij als hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws neutraal moest zijn. Niets is minder waar natuurlijk.
In alle geval ik blijf reclame maken met Uw boek.
Met dank en vriendelijke groeten,

Guy Vliehe
Jonckhoflaan 18
8430 Middelkerke

0479/38.99.95
Datum 15-07-2011  15:31 - Guy Vlieghe
Geachte heer Goovaerts, Ik heb met ontzetting uw boek gelezen. Ik ben een overtuigd liberaal en ben 12 jaar liberaal schepen geweest in een Oost-vlaamse gemeente. Ook daar heb ik soms kunnen proeven van de machtsspelletjes in de politiek, zij het op kleinere schaal. Dat is ook één van de redenen waarom ik eruit gestapt ben... Toch zal uw boek mij -zoals blijkbaar wel het geval is bij vele anderen- niet verhinderen op de liberalen te stemmen. Alleen zal ik nog kieskeuriger zijn, wanneer ik beslis achter welke naam ik het bolletje zal kleuren. Mijn liberale gedachtengoed blijft krachtig aanwezig (net zoals bij u vermoed ik), maar ik neem afstand van de machtige 'staatsmannen' die het enkel gebruiken om hun eigen belang te dienen.
Waren er maar meer als u, die af en toe wat weerwerk bieden aan de liberale dictators. Nog veel geluk. Een overtuigde liberale groet.Carlos
Datum 19-06-2011  07:56 - Carlos Liviau
Twee 'politieke' boeken gekocht, dat van u en dat van Jurgen Verstrepen. 'Veel hoge heren zullen dit niet graag lezen' staat op de cover van Verstrepen. Ik denk eerlijk gezegd dat niemand het graag las gewoon omdat het geen goed boek was.
Dat kan van uw boek niet gezegd worden al kan ik wel weer geloven dat veel hoge heren het niet graag gelezen hebben hahaha.
Zou in de bibliotheek van elke school moeten staan en op het programma van elke les politieke wetenschappen!
Datum 12-12-2010  22:31 - Jeroen Bauwens
Meneer Goovaerts,

ik vind het jammer dat ik pas nu uw boek gelezen heb, om de eenvoudige reden dat ik dus eigenlijk twee keer te veel mijn stem heb gegeven aan een partij die het niet verdient. Had ik uw boek gelezen kort na verschijningsdatum, dan had Open VLD twee keer minder dan nu het geval was mijn stem gekregen.
Nu is dat voor hen natuurlijk alleen maar uitstel van executie geweest, al is de bijkomende vraag dan meteen of het met andere partijen wel zo veel beter gesteld is.

Ik dank u voor niet alleen een onthutsend maar ook een onderhoudend boek. Het zal mijn leven niet veranderen, maar het heeft mijn mening over politiek en bepaalde politici wel aangescherpt, méér dan de boeken van Ivan De Vadder of anderen doen. Dat vind ik een zeer mooie verdienste en is voor mij een fijne vaststelling.

Ik hoop op een vervolg al dan niet in boekvorm. Mensen als u hebben meer recht van spreken, meer kennis van zaken of meer durf om te zeggen waar het op staat dan bepaalde gezagsdragers of media-liefhebbers, zo lijkt me.
Datum 24-11-2010  02:41 - Pieter S.
Nu ben ik een belg. Ik ben onlangs genaturaliseerd geweest en Belgie is dus mijn land, Walonie, Vlanderen, Brussel, geheel België zonder onderscheid.

En ik dacht, laat me eens iets lezen over mijn nieuwe land. En het werd deze boek dan.

Guy heb ik persoonlijk nog voorig jaar ontmoet met zijn Dominique Vanderkinderen, richting Spanje. Hij was nog keiner dan ik mij had voorgesteld. Moerman, Dewael, Dedecker, Dechucht. Die gasten ken ik van de kranten, de rest zegt me niets.

Nu mijn kritiek en comentaar over het boek: Ja, eerst en vooral de titel had beter gekozen kunnen worden, vind ik. Dat is geen titel maar een statement, had eventueel onder de hoofdtitel kunnen staan. Een titel zou uit één of twee worden moeten bestaan. U had misschien kunnen "Opgelicht, opgelucht" kunnen zetten, of iets in die trent.

Op het einde zegt u ook dat Brussel is de hoofdstat van Belgie, Europa én Vlanderen tegelijk, maar u laat Walonie kundig weg. Dat is niet correct. Het komt over als een manier van Brussel zich toe eigenen. De hoofdstat van Vlanderen is eerder Antwerpen, vind ik.
Ja voor de rest wel interessant en informatief, heeft mij veel geleerd over hoe het echt gaat.

Er valt nog meer te zeggen, maar nu heb ik geen zin meer.

Moest u nog een boek schrijven, na het proces, dan raad ik u om het boek eerst te laten leze door een professionele redacteur om de eventuele fouten (hoe onbeduidelijk ook) te verwijderen, en het boek beter te structureren. Dan wordt het een deftige boek.

p.s. u had zich nooit onderdanig moeten opstellen tegenovver Guy. In u plaats had ik gezegd, hey jochie, iemand die zulke tanden heeft houdt zijn mond toch waterdicht ;-)
Datum 07-09-2010  17:25 - Task Force B
heb genoten van uw boek mhr.Goovaerts.
Ik volg reeds jaren de politiek op de voet , maar snapte nooit wat "aan politiek doen" inhield? Ik heb een beetje meer inzicht verworven in dit beroep. Fantastich zou het geweest zijn moest u tijdens het schrijven van dit boek wat ondersteuning en deskundige uitleg hebben gehad van een psychiater , welke wat meer duiding zou kunnen hebben gegeven mbt. persoonlijkheden die brullen of bijv.zoals u ergens schrijft over dhr Beysen die schrik had om geëlimineerd te worden....ik als gewone sterveling begrijp dat niet goed. Wie zijn zo'n mensen? En macht , wat doet dat juist met een mens? Voor het overige een fantastisch boek(je).
Datum 02-08-2010  11:00 - martin janssens
Wonderlijk boek over vreselijke partij
Datum 21-04-2010  00:09 - Laurence
Chers amis,
Mardi prochain, le 16 février, nous voudrions fêter ( à Beervelde) le troisième anniversaire de notre mariage. Un grand avocat (et sa charmante épouse) peuvent être utiles en de pareilles circonstances. Je ne retrouvais pas votre numéro de télephone,j'ai regardé sur Google et je vous ai trouvé. Je vais acheter le livre. J'espère que vous viendrez le signer.
Avec mes amitiés,
Renaud de Kerchove
Datum 11-02-2010  09:02 - Renaud et Valérie de Kerchove
Heel kort: een boek dat iedereen gelezen moet hebben, over de schande van onze politiek. Of hebben we dan toch de politici die we verdienen?
Datum 29-11-2009  20:50 - Peter
Ik ben zoals jij Leo afkomstig uit een vanouds een katolieke streek.Turnhout,Herentals.
Aan basisvorming en organisatie is de liberale beweging tekort geschoten in deze regio.
Het zal er nu niet op beteren na deze opheldering.
Voor jezelf,ben ik ervan overtuigd,-dat het niet begrepen worden door je vrienden en familie,de moeilijkste periode was.Profitiat voor je moed en doorzetting.
Ik ben 46 jaar,Mijn vader was een fel overtuigde liberaal en vriend van Herman vanderpoorten.Hij keek op naar mensen zoals Vanoudenhove,De Clerque,enz.
In deze omgeving groei ik op.
Met de beginnende Guy Verhofstadt.
Steeds enthousiast net als hijzelf steek ik mensen aan met mijn houding.
Vooral mijn vier kinderen.Wat nu......?
Wat een teleurstelling.
Graag een openlijk debat over deze kwesties zou wenselijk zijn.
Dan wel enkel met Guy verhofstadt,Patrick De Wael,Karel De Gucht,en jezelf Leo Goovaerts.
Met Phara uiteraard.
En Guy Verhofstadt,als je dit zou lezen.Jij bent mij uitleg verschuldigd.Of zie ik dat verkeerd....?
Leo,nog warme vreugde momenten gewenst.
Datum 14-11-2009  11:50 - Wim Driesen
Heb net het boek van Leo Goovaerts gekocht op de boekenbeurs. Niet dat ik een naïeveling ben maar als je dan dit soort berichten leest heb je plots echt geen zin meer om ook nog maar een een beetje politiek geïnteresseerd te zijn. Iedereen voor zich en god voor ons allen behalve dan bij de VLD daar is het blijkbaar gewoon iedereen voor zich zonder meer. proficiat mr Govaerts met uw boek.
Datum 08-11-2009  01:23 - icall
De generatie van Verhofstadt die zich publiekelijk geëxcuseerd heeft binnen de partij en ook tegenover de buitenwereld. Hadden ze dat VOOR het verschijnen van uw boek ook gedaan?
Het is intern een handig instrument geweest om een en ander recht te zetten, waarvoor dank.
Een liberale VLD'er
Datum 02-10-2009  00:59 - No Need To Know
Wanneer ik dit weekend uw boek las met de recente uitspraken van Lippens en Leterme op de achtergrond, dan denk ik: niets verandert, alles blijft, het komt altijd weer terug, maar ik ben blij dat we de achterliggende belangen eindelijk eens duidelijk in boekvorm gezien hebben!! De privé-oorlogjes en narcistische trekken die een hele samenleving gaan bepalen. Uw boek werkt onthullend. Dank dus!
Datum 21-09-2009  14:05 - Pieter B.
Een ontnuchterende eye-opener. Mijn kinderen moeten de politiek niet in. De wereld is zo al wreed genoeg. Al die messen en die verborgen agenda's, van ethiek is daar blijkbaar geen sprake. Telt dan werkelijk enkel de perceptie?
Bedankt om uw licht te werpen op die wereld. Ik toon voortaan mijn rug als ik politici zie.
Datum 28-08-2009  23:15 - Matti Clerckx
Hahaha subliem, de Bladspiegel van deze week. Mijn felicitaties met uw aankoop en zeg niet dat ik verkeerd ben. Schitterend! Net als uw boek overigens, een pareltje. Vriendelijke groeten
Datum 27-08-2009  11:50 - Jan Cooremans
Meesterlijk!
Datum 20-08-2009  10:52 - Bart Tanghe
Het leest fantastisch. Het leest onthutsend. Mijn complimenten! Kregen we maar vaker de waarheid te lezen over zulke zaken...
Datum 19-08-2009  13:43 - Laurent De Rijcke
Dit noodzakelijke boek bevestigt wat ik al wist over de vld: 1. Volgens Hegel geen politieke partij en 2. geen ver- tolker van liberale waarden. Liberales reageerde op 8 juni(!)verbaasd op deze thesis, m.m. toepasselijk op alle "poli-tieke partijen" boven de kiesdrempel.
Daarom leg ik al decennia de kies- plicht naast mij neer met de uitdrukke- lijke wens tot juridische verant- antwoording. Telkens verloren moeite.

Omtrent mijn persoon: jg.1942, beetje school, beetje buitenland, beetje engagement (zie kisjot.be).

Grootoom Klaas Kuypers uit Maasmechelen
was in de jaren '30 zowat de eerste Limburgse liberaal.

Mijn toekomstig stemadvies in volgorde van voorkeur: afwezigheid wegens over-
macht(bv. buitenlandse dienstreis), blanko of ongeldig, met achterlaten van politieke boodschap en kontaktadres.
Datum 18-08-2009  22:01 - jan kuypers
Geachte,
al een hele tijd genieten we van de commentaarstukken van Meulenaere (Bladspiegel) in Knack. De laatste maanden waren we vooral geïntrigeerd door de mysterieuze buur van het 'joenk'. Natuurlijk op zoek naar de eigenaar hadden we de volgende lijst aangelegd. Een lijst met eigenschappen waar de eigenaar aan moet voldoen . In afnemende volgorde van zekerheid:
1. Vlaming
2. wraak op VHS
3. tijd en geld genoeg om wraak te kunnen uitoefenen
4. staat buiten de politiek
(een industrieel hadden we in onze gedachten)

Een uurtje geleden ben ik beginnen lezen in uw boek en bij pagina 72 ben ik met een hele brede glimlach gestopt. We hebben de mysterieuze buur, naar onze mening! Voldoet aan 1 t.e.m. 3, 4 ondertussen ook. Genieten! Of vergissen we ons?

Wat er ook van zij, het is een onthutsend boek. Hopelijk hebt u die moeilijke periode goed verwerkt.
Mvg
Bruno Van Clemen en Els Vanlommel
Datum 12-08-2009  22:51 - Bruno en Els Van Clemen - Vanlommel
Ik heb u deze morgen mijn reactie gezonden, maar uw boek laat mij niet los.
Wij leven in een moeilijke tijd, een tijd van totale verandering en ieder mens zal zich moeten aanpassen, indien
gij zo zeker zijt dat het liberalisme zijn pure kern moet terugvinden, dan
heeft het geen zin om boeken te schrijven waar de haat, nijd, en woede
gevoed wordt, maar beter om de jonge mensen die meer leven in de stijl van
onze samenleving moed te geven om te veranderen. het leven is niet alleen
politiek, en religie, het is ook wetenschap en oude wijsheid, intelligentie, vreugde en vrede
Dat is dan nodig om de mens te helpen
leven in een aangename samenleving.
Mijn, vader geboren in I9OO geleefd tot
I995, ik ben zijn oudste kind en ben 8O
jaar, het zal mij niet belemmeren om
voor de VLD te stemmen, andere politiekers geven het voorbeeld van wat
het leven ook niet moet zijn.Als moeder, grootmoeder en overgrootmoeder
heb ik veel te verdragen en geregeld eens nodig te denken hoe kan ik hier
opnieuw vreugde en vrede zaaien, dat is het werk van ieder mens, in iedere sector van het leven, zowel aan de top
als de basis en dat vind ik nergens terug. Wie enkel macht wil, strijd ervoor maar betaald altijd zelf de kostprijs.Met sterke liberale gevoelens,
liberalisme is de vrijheid van de Geest,
en niets anders, maar dat wordt door de
mensen niet meer begrepen, en toch komt het terug.Denise.
Datum 10-08-2009  16:09 - Deslee Denise
Geacte Heer Goovaerts,
Uw boek heb ik een dag uitgelezen, wat mijn in het bijzonder opvalt is u reactie op het einde van het boek, niet
de polieitek maar ook alle religeis
moeten zich aanpassen aan de veranderende menleving als wij rustig
willen overleven. Dat is de psycologie
van deze tijd.Dus verwacht ik zeker geen enkele oplossing van de CVDen V.
want dat zijn evengoed machtzoekers
als de VLD.
Zolang de religies denken wij en zij,wat bedoeld wij zijn goed en kennen de waarhied, en zij zijn slecht zitte ij in het zelfde patroon van de
politiek. ik ben zeer dankbaar voor dit boek maar er kan meer harmonie tussen
alle verscheidenheid van culturen groeien. Ook de CDN/V wilt de macht en dat is het einde van alles, macht moet veranderen in begrip en kracht en dat
in alle sectoren . De hebzucht is niet
meer van deze tijd, trouwens het leven is te mooi om de hebzucht die alles vernielt in leven te houden.
Hebzucht en egoiesme is de grote oozaak van alle problemen. Wie schrijft daarover?
met eerbied voor uw werk
Deslee Denise.
Datum 10-08-2009  10:13 - Deslee Denise
Als jonge rechtstudent die een beetje wegwijs moet zijn in de politiek vond ik dit een razend interessant boek die geheel aansloot bij mijn al gevormde opinie over de partij vld, en vooral de kopstukken zoals "het joenk" en DeGucht.
Ook al stond de vld al niet te hoog in mijn achting (van een eufemisme gesproken) toch was ik nog steeds op sommige momenten geshoqueerd door de verwaandheid, "le culot" en de smeerlapperij van zijn partijleden. Danku om ook anderen de waarheid over de vld mee te delen. Ik geloof niet dat u dit uit rancune hebt geschreven zoals sommigen beweren maar eerder uit een plichtsgevoel, de plicht om de mensen te waarschuwen aan wie zij de taak overlaten hen te vertegenwoordigen. Wat het motief ook zijn mag, ik dank u voor eindelijk eens wat waarheid tussen al het bedrog. Mochten nu alle penningmeesters een boekje open doen over hun partijen dan zou er misschien een toekomst zijn waarin de belgische politiek niet beoefend wordt als een corrupt en gevaarlijk machtspel waar uiteindelijk onschuldige mensen de dupe van worden.
Datum 21-07-2009  23:43 - Yasmine Benzaza
Proficiat, mijnheer Goovaerts, dat U de moed hebt gehad openlijk wantoestanden binnen o.a. uw partij aan te klagen: hebt U een idee hoeveel slachtoffers o.a. VLD-notarissen hebben gemaakt ten voordele van de VLD-partijkas, de bank en zichzelf door schijnleningen, hypothecaire schijnschulden, fictieve rangregelingen, roerende beslagen, stromannen en handlichtingen? Vraag maar aan uw VLD-partijgenoot uit noord-Limburg, notaris Peter Berben uit Neerpelt, of aan confrater notaris Philippe Crolla uit Lommel... : mijn echtgenote, Ingrid Smits, en wijlen haar moeder, Aagje Smits-Bijl, zijn door hun toedoen alles kwijt, voor meer dan 28.000.000 BFR aan onroerend goed tussen 1988 en 1996!
Nogmaals proficiat voor Uw moedig initiatief!

Yvan Borgers, Romanist KUL 1975
Datum 10-07-2009  06:23 - Yvan Borgers
Wat ik las was ontnuchterend en ontluisterend. Proficiat met uw boek vanuit de buik van de "open" vld. Ik las het boek in één ruk uit. Dat was geleden van mijn lectuur van "de neurotische organisatie" en "het peterprincipe". Nu begrijp ik één en ander ook beter over de gang van zaken in de "georganiseerde(...) vrij/mij/zinnigheid of wat daarvoor zou moeten doorgaan.
Datum 24-06-2009  10:10 - wendy leyn
Eveneens uw boek gekregen voor vaderdag. Vandaag is het boek uit, en ik vond het fantastisch! Bedankt voor het inzicht.
Datum 15-06-2009  22:33 - Kevin
Gisteren vaderdag!!!
Bij het ontbijt kreeg ik uw boek kadoo.
s' Avonds was hij uitgelezen.
Datum 15-06-2009  10:50 - Felix Verhaeghe
Dit boek bevestigt dat de VLD geen Vlaamse, liberale of democratische partij meer is. Hopelijk neemt LDD het liberale leiderschap over van de VLD die haar idealen heeft verraden.


Datum 13-06-2009  15:14 - Mathias
Meneer Goovaerts,
ik ben van Gent, de regio van Guy V., maar ik weet verdorie dat ik mijn stem nooit meer geef aan zijn partij. Wat u heeft blootgelegd, doet me walgen. Het degouteert me, maar ik wil u bedanken voor het feit dat u voor ons, burgers en lezers, de ware aard van sommige politieke beestjes heeft willen blootleggen. Ik weet nog niet wie mijn stem krijgt op 7 juni, maar ik weet wel naar welke partij ze niét gaat.
Datum 27-05-2009  02:07 - Peter Stevens
Beste Meneer Goovaerts,
Ik ben maar een gewone werkmens, niet gestudeerd of niks. Verontschuldig mij dan ook voor mijn taal.
Vooreerst moet ik u feliciteren met het feit hoe vlot dit boek wel leest ( 2 avondjes en het was uit ). Onthutsend zo kun je het wel noemen, niet onverwacht evenwel.
Uw verhaal is er één van alle standen, dit is zoals pesten op het werk. Niet te doen.
Nadat ik het stukje in Knack gelezen had wou ik direct meer weten. Ik twijfelde wel een beetje om uw boek te kopen, ik had niet de moed om de waarheid over top-politici te willen weten. Schrik dat bepaalde mensen niet meer aan het beeld dat ik van hen had gingen voldoen.
U heeft mijn stemgedrag beinvloed weet u ? Of dat een goede zaak is weet ik niet, maar G.V. is wel van zijn voetstuk gevallen bij mij.
Ik wens u nog veel geluk in uw verder leven en bedankt alleszins voor deze onthullingen, hopelijk worden ze niet als anekdotes en leugens ontkracht door betrokkenen.

Vriendelijke Groeten

Stefan Van Cleemput
Datum 25-05-2009  21:14 - Stefan Van Cleemput
Geachte Heer Goovaerts,


mijn naam is Rik Umans,ik ben in het dagelijks leven een lkr. Humane Wetenschappen in het S.O.

ik heb een klassieke scholing genoten op een aantal domeinen.

Ik heb net de lectuur van uw boek achter de rug. Uw publicatie is m.i. zowel op menselijk als op maatschappelijk zeer relevant.
Als "bevoorrechte waarnemer" hebt u veel gezien en beleefd. U hebt ook de moed om het publieke debat aan te gaan over de dingen die u hebt gezien.

Ik vind het echt ontluisterend wat er allemaal te lezen valt in uw boek. Uw boek zou verplichte lectuur moeten zijn binnen de universitaire faculteiten van de HUW.(sociologie, politieke wetenschappen, communicatie,economie, etc...)Afstand aangeven tussen "le pays légal et le pays réel ".

Ik vrees wel dat uw boek niet de aandacht gaat krijgen die het verdient. Sommige kringen zullen het afdoen als "een persoonlijke afrekening" , als een boodschap van "revanchisme", etc....

Tot slot nog een klein woord van "troost". De grote Britse liberale denker JOHN STUART MILL schreef in zijn studie " On liberty " het volgende : " There is one characteristic of the present direction of public opinion peculiarly calculated to make it intolerant of ANY MARKED DEMONSTRATIONS OF INDIVIDUALITY. " ( 1859 )
Met uw boek hebt u juist aangegeven dat u een sterke persoonlijkheid hebt, dat u een liberaal bent in de échte zin van het woord. Hopelijk wordt uw boodschap ernstig genomen binnen de geïnformeerde én kritische niche van "dit onvoltooide land ".

Geachte Heer Goovaerts,hartelijk gefelicteerd met uw boek. U hebt uiting gegeven van een bijzondere moed om dit boekje uit te brengen.

Rik Umans
Lier.
Datum 24-05-2009  06:56 - Rik Umans
Waw!
Datum 15-05-2009  02:27 - Patrick Steg
Geachte,
gaarne toezending van omslagfoto en recensie-exemplaar van uw boek.
Zoals gebruikelijk sturen wij u bij verschijnen bewijsexemplaar.
Gelieve 't Scheldt op uw pers-verzendlijst te plaatsen.
Hoogachtend en veel succes toegewenst.
Bert Murrath
Hoofdredacteur 't Scheldt.
Datum 14-05-2009  02:21 - Bert Murrath
 
Laat uw reactie na op het boek via email (info <at> goovaerts.be):

 

  Leo Goovaerts